Outfitpost Indian Summer

outfitpost sustainable fashion
outfitpost sustainable fashion

Foto’s gemaakt door Sanne Samuels

Onze eerste outfitpost!

Vanaf vandaag willen we je elke week laten zien hoe je er super uit kunt zien en tegelijkertijd kunt laten merken dat je aandacht hebt voor het productieproces van je kleding. Heb je onze tien do’s en don’ts voor een duurzame kledingkast al gelezen? Je vindt ze hier; ze vormen de basis voor onze outfitposts.

Elke week geven we onze outfits iets extra’s mee. In elke outfitpost vind je een ‘glow’ gemaakt door designer Dinie Besems. Het zijn prachtige goudkleurige ‘plaatjes’ die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die tegelijkertijd aandacht vragen voor een issue in de kledingindustrie. Hier kun je nog veel meer lezen over Dinie’s inspirerende werk!

We hebben de outfit geleend bij LENA the fashion library. Het is een vintage jurk gecombineerd met een Filippa K. jas (die je ook als jurk kunt dragen) en een OH MY BAG messenger bag. Natuurlijk kun jij deze outfit ook lenen bij LENA, we hebben ‘m al teruggebracht! Of je kunt onderaan deze post kijken waar je vergelijkbare items kunt kopen die gemaakt zijn met een zo klein mogelijke footprint en met respect voor de mensen die ze gemaakt hebben. Have a look!

What’s the issue?

outfitpost sustainable fashion

outfitpost sustainable fashion

likethelookMonique van Heist overcoat via Soulsister 489 euro Filippa K. Farah Belt coat  415 euro Kings of Indigo Silvia  349,95 euro People Tree roll neck knitted dress SALE 99 euro People Tree Keisha dress via Charlie + Mary 119,95 euro O MY BAG dashing daisy 159 euro O MY BAG Ally bag midi 159 euro O MY BAG The Betsy 119 euro

Geschreven door

1 reactie

  • dinie besems

    applaus ! op naar de staande ovatie…en dank voor de veer in m’m r. Dinie

Laat een reactie achter