We wish you a fairy Christmas!

Christmas

Christmas 3

Met de kerstdagen voor de deur willen we al onze lezers (jou dus!) bedanken voor een geweldige start van ons blog de afgelopen maanden! We voelen ons vereerd en geïnspireerd door de vele enthousiaste reacties en aanmoedigende gesprekken die we gehad hebben, de leuke berichtjes bij onze blogposts, en de vele likes op Facebook en Instagram! Speciaal voor kerst daarom ook voor jullie wat inspiratie: een feest-outfit voor winterse dagen!

Wij hebben deze kerst voor de verandering eens geprobeerd geen nieuwe outfit aan te schaffen. In plaats daarvan zijn we gaan lenen. Bij LENA fashion library in dit geval. In het algemeen vinden we lenen al een goed idee, maar voor party-looks vinden we het veruit de beste optie! Je draagt ze minder vaak, en omdat het ook nog eens minder kost is het misschien nog wel leuker om door te lenen iets bijzonders te vinden dan door te kopen! En tot slot: bij lenen hoort teruggeven. Een mooie aanleiding om deze kerst eens na te denken over wat jij (dit of volgend jaar) teruggeeft aan je omgeving. Één ding hoort daar in ieder geval alvast bij: je hebt deze blogpost gelezen, en daarmee stilgestaan bij het belang van eerlijke kleding. Misschien heb je hier zelfs wel met anderen uit je omgeving over gepraat. Of nog meer gelezen op onze site. Of het boek van Marieke Eyskoot, Talking Dress, aangeschaft of cadeau gedaan. We zijn je heel dankbaar voor je belangstelling, en we hopen dat we je ook volgend jaar kunnen blijven inspireren!

Tot slot, ons gouden plaatje van deze week: Een warme wintertrui, die ook écht warmte geeft doordat hij eerlijk is gemaakt. We wensen jullie een ‘Fairy Christmas’!

Christmas 2

Geschreven door

1 reactie

  • Karel Kits

    Heel erg leuk meiden. Zo komt het toch nog goed met de wereld!

Laat een reactie achter