Wolf and Storm – Fair, vegan & sustainable shopping

Wolf and Storm logo

Natuurlijk houden wij altijd onze ogen en oren open voor hotspots op het gebied van duurzame mode! Zo kwamen wij recentelijk webshop Wolf and Storm tegen. Een frisse, strakke webshop met een mooie collectie fair, vegan én duurzaam geproduceerde items. Wij spraken founder Marlieke Broekmeulen over het concept en het idee achter haar webshop. En natuurlijk laten we een aantal highlights uit de collectie zien!

Vegan lifestyle

Marlieke heeft zelf al een aantal jaren een vegan lifestyle en ze merkte dat het niet eenvoudig was om stijlvolle items te vinden die vegan, fair en ecofriendly geproduceerd worden. Daar besloot ze iets aan te doen. Wolf and Storm is haar manier om mensen op een luchtige manier bewuster te maken van de misstanden in de modeindustrie. In plaats van mensen expliciet te wijzen op de nare kanten van de leerindustrie kiest ze er voor een eerlijk alternatief te bieden. Mooie, stijlvolle producten die met de grootste zorg voor mens, dier en milieu geproduceerd worden.

Selectie van de producten

In ons gesprek met Marlieke wordt al snel duidelijk dat zij een strenge selectie uitvoert voor de collectie van Wolf and Storm. Ze koopt alleen merken en producten in die vegan, fair én duurzaam geproduceerd worden. Alle merken worden uitgebreid gescreend op certificaten.

Compassion meets fashion is het motto van Wolf and Storm. Naast de zorgvuldige productie is het dus ook heel belangrijk dat de items stylish ogen. En dat doen ze!

Collectie

De collectie van Wolf and Storm bestaat uit kleding, accessoires en sieraden voor vrouwen. Een aantal merken staat al vanaf het begin van Catching the Glow op onze Brands we Love pagina. Zo zien we een flink aantal items van Miss Green  en komen we de prachtig vegan tassen van Matt & Natt en Denise Robol tegen.

Maar we ontdekten ook nieuwe merken!

Wat dacht je van de statement shirts en sweaters van Noble Project?! Noble Project (based in Hamburg) is zowel een fashion brand als een goed doel. Ze werken samen met designers, fotografen en illustratoren over de hele wereld. Voor elk verkocht item gaat er een bijdrage naar één van de WASH projecten van Viva con Aqua. Deze projecten zijn er op gericht zoveel mogelijk mensen wereldwijd van schoon drinkwater te voorzien. Wolf and Storm is in Nederland het exclusieve verkooppunt van Noble Projects. En guess what? Wij mogen zo’n cool statementshirt WEGGEVEN! Onderaan de post vertellen we je daar meer over!

En ken je People’s Avenue? Dit is een Amsterdams modemerk met een urban feel en een duidelijke missie: het bieden van eerlijke mode van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Bij Wolf and Storm kun je tenslotte ook terecht voor een mooie selectie basics. Zo verkopen ze basic shirts van Saint Basic ( Rank a Brand geeft dit merk een A-status!) en panty’s van Swedish Stockings.

Tot 1 maart kun je ook nog eens profiteren van de SALE. Check it out!

Highlights

Wolf & Storm highlights

  1. Jurkje People’s Avenue €49,90
  2. Vegan tas Matt & Natt €144,95
  3. Armband A Beautiful Story €34,95
  4. Vegan tas Denise Roobol €119,95
  5. Valentine’s Day pick  Sweater Noble Project ‘So in love!’ €34,95 (SALE)

Facebook Winactie

Wolf & Winactie

Marlieke van Wolf and Storm stelt dit te gekke shirt van Noble Project beschikbaar voor een winactie op de Facebook pagina van Catching the Glow!

 Zo doe je mee:

Ga naar onze Facebookpagina en like het bericht over deze winactie! That’s it 🙂 Als je de facebookpagina van Wolf And Storm ook liked is dat extra leuk. Natuurlijk stellen we het zeer op prijs  als je de winactie deelt of als je vrienden tagt om ze attent te maken op deze actie 😉

Vandaag over een week (woensdag 17 februari) maken we de winnaar bekend!

Good Luck!

Geschreven door

Laat een reactie achter