Nieuwe duurzame webshop: Sophie Stone

Sinds een week heeft Nederland er een nieuwe duurzame webshop bij: www.sophiestone.nl. Anna Sophie, de drijvende kracht achter dit initiatief, hield dit weekend een pop-up store in Amsterdam, en wij namen een kijkje om de collectie te inspecteren. En die is… Goedgekeurd!

Sophiestone is een webshop met een breed assortiment aan duurzame kleding voor vrouwen. De collectie is afkomstig van negen duurzame merken, die bijna allemaal ook zijn terug te vinden op de Brands we love pagina van CatchingtheGlow. Meer over de merken die Sophiestone aanbiedt vind je hier. Voor twee merken, namelijk Rich & Vibrant (geweldige sokken, en dan bedoelen we geweldig qua uitstraling én comfort) en Phil & Lui (mooie shirts en tops met een urban feel), is Sophiestone zelfs de enige aanbieder in Nederland.

In de popup store in De Hallen in Amsterdam West heeft Anna Sophie een groot deel van haar Spring / Summer collectie 2016 hangen. Daarbij horen ook de prachtige fairtrade sieraadjes van A Beautiful Story, gemaakt in Nepal en India. Deze ketting is bijvoorbeeld gemaakt in Kathmandu door leverancier Beads for Life.

Ketting van A Beautiful Story, verkrijgbaar op sophiestone.nl

Ketting van A Beautiful Story, verkrijgbaar op sophiestone.nl

De website van Sophiestone is toegankelijk, overzichtelijk en volledig. Naast goede foto’s van alle verkrijgbare items vind je er beschrijvingen van de merken, een stukje over Sophiestone zelf, uitleg over begrippen als fair fashion en vegan fashion, en zelfs een blog. Dus heb je even een verloren uurtje? Neem eens een kijkje op deze mooie nieuwe online outlet!

We horen graag wat je ervan vindt!

Anna Sophie bij de SS16 collectie van Sophiestone

Anna Sophie bij de SS16 collectie van Sophiestone

Geschreven door

Laat een reactie achter