We are in ‘the Daily Bird’, a brand new online magazine!

The Daily Bird is hét online magazine voor een CONSCIOUS & CURIOUS lifestyle. Vol inspiratie voor een creatief, kwalitatief en stijlvol leven met veel inspirerende fotografie en persoonlijke verhalen. En aan ons de eer om twee keer per maand te bloggen over sustainable fashion!

Het online magazine is verbonden aan een spiksplinternieuw platform voor lokale ondernemers Local Birds. Local Birds is een community voor Local Heroes, Social Brands en Meaningful business. Local Birds verbindt consumenten & bewoners met de lokale ondernemers uit de buurt.

Local Birds bestaat uit 3 pijlers:

LOCAL GUIDE // VINDEN & VERBINDEN
Met de “Local Guide” vind je snel en gemakkelijk de leukste en beste ondernemers in jouw buurt.

The DAILY BIRD // INSPIRATIE & LIFESTYLE
In het online magazine “The Daily Bird” wordt een podium gegeven aan sociale merken en inspirerende ondernemers. Je vindt er relevante trends, persoonlijke verhalen en inspiratie voor een conscious & local lifestyle. Daarnaast wordt je meegenomen op trendreizen en citytrips. Trends, design en culturele inspiratie uit binnen- en buitenland dus!

LOCAL CHANGE // BETALEN & BELONEN
Later dit jaar lanceert Local Birds een eigen cadeaukaart en betaalsysteem: “Local Change”. Hiermee stimuleren ze lokaal & loyaal koopgedrag. Zo kun je als consument investeren in de toekomst van je favoriete ondernemer.

Wij zijn er supertrots op dat we aan dit inspirerende initiatief mogen meewerken!

Fly with us! Join the local movement!

Geschreven door

3 reacties

 • Resaarcle

  Wat een fijn opzet voor een online magazine! Hoera voor jullie rubriek ook!

 • Dress your life.

  Wat een geweldig initiatief!
  Naomi, x

 • Sara

  Tof en positief initiatief – vooral dat positieve vind ik leuk om te zien -, en wat gaaf dat je er een (verdiend!) podium krijgt! Ik blijf het zeker in de gaten houden!

Laat een reactie achter