The Mad Rush: Pop-up Store in de Kalverstraat!

Exciting news: De Schone Kleren Campagne en Mama Cash starten morgen met een pop-up store in de Kalverstraat ‘The Mad Rush’ om jou te laten ervaren hoe je kleren worden gemaakt als je niet zou letten op duurzaamheid. Kom je ook?

De pop-up store is onderdeel van een serie activiteiten, georganiseerd door bovenstaande organisaties onder de noemer “Women Power Fashion”, en bedoeld om de mode industrie van haar ware kant te laten zien. Want extreme overuren, onveilige situaties en hongerlonen zijn helaas voor veel meisjes en vrouwen nog steeds een dagelijkse realiteit in de mode industrie. De pop-up store geeft een inkijkje naar de wereld achter laaggeprijsde kleding. Hoeveel ben je bereid te betalen als je ziet hoe jouw kleding wordt gemaakt?

The Mad Rush is van 11 t/m 15 mei te bezoeken op Kalverstraat 101 in Amsterdam.

Meer informatie vind je hier.

Geschreven door

1 reactie

  • Sara

    Oja, tof initiatief! Goeie tip, ik ben benieuwd hoe ze die ervaring in kaart brengen en hoe het voelt. Ik ga zeker een kijkje nemen!

Laat een reactie achter