British Vogue, instant inspiration

sustainable seventies

Ik -Klaartje- was ziek. Twee weken ouderwetse griep. Koorts, hoofdpijn, alles pijn. Niet best. Maar één héél klein onderdeeltje was fijn. Voor het eerst in maanden heb ik British Vogue weer eens van kaft tot kaft gelezen. Instant inspiration en geluk gegarandeerd! Zélfs met koorts. Ik kom altijd wel een mode-ontwerper, kunstenaar, fotograaf of schrijver tegen waar ik meer over wil weten. Die ik wil volgen of lezen of wiens tentoonstelling ik heel graag wil bekijken. Heel soms resulteert dat in een tripje naar een wereldstad ver van mijn  eigen Vinex… Maar over het algemeen blijft het erbij dat ik de meest inspirerende beelden een plekje geef op de zijkant van de koelkast… En daar geniet ik ook van!

Deze kant van mode vind ik eigenlijk veel leuker dan kleren kopen. Ik word gelukkiger van een modetentoonstelling dan van een middagje winkelen; blijer van Vogue dan van online de uitverkoop afstruinen. Daarom ben ik denk ik in mijn hoofd veel meer een modemeisje (nou ja ‘meisje’) dan aan de buitenkant aan me te zien is. Best duurzaam, nu ik erover nadenk 😉 Want hoe te gek ik de ‘nurdie’ Gucci look van dit seizoen ook vind; ik gooi er niet mijn hele garderobe voor om. Die blijft minimalistisch met een flared jeans en een blouse met strik als update.

Voor Catching the Glow maakte ik een moodboard met blije kleren in de (seventies) stijl van dit seizoen. Geïnspireerd door Vogue én door het werk van @unskilledworker dat ik tegenkwam in het juni nummer. En natuurlijk met een ♥️ voor people & planet.

Om die nare weken met zwier achter me te laten.

 1. Blouse met print en strik van Studio Jux, €79,95
 2. Cactus Tee van People Tree, €31,20 (SALE)
 3. Peeptoe laarsjes van TOMS, €94,95 Liever eerst passen? Nukuhiva verkoopt ze ook!
 4. Denim Midi rok van Kings of Indigo (hier via Tally-ho), €90,96 (SALE)
 5. Broek van Afriek via Geitenwollenwinkel €134,95 (SALE)
 6. Flared denim van Kings of Indigo, €90,96 (SALE)
 7. Sadle Bag van Filippa K, €450,- (I know, sorry, maar zó mooi…)
 8. Armbandje van A Beautiful Story via Wolf and Storm €14,95
 9. T-Shirt met print van Noble Project via Wolf and Storm €34,95

Geschreven door

1 reactie

 • Lidia

  Fijne kleurtjes, en ik herken het wel, ik neig ook steeds meer naar basics. Het schijnt een 30+ dingetje te zijn, haha.

Laat een reactie achter