Thank you!

Dit blog is geboren uit ons verlangen om bij te dragen aan een meer duurzame modewereld. Maar we hadden het nooit kunnen realiseren zonder de hulp van een aantal fantastische mensen:

In de eerste plaats willen we Andrea van Liere en Cathy Pank  van ToucanStar bedanken voor alle technische ondersteuning bij het opzetten van deze blogsite. Thank you so much ladies, we couldn’t have done it without you!

Ons logo is ontworpen door Touch Creative, we zijn er ontzettend blij mee, dank jullie wel!

Fotograaf Xander Remkes heeft onze (gezamenlijke) portretten gemaakt. Het was een van de eerste stappen naar de look van onze blogsite en we zijn er trots op. Dank je wel Xander!

Designer Dinie Besems heeft vanaf het begin met ons meegedacht. Wij willen haar bedanken voor haar enthousiasme, inspiratie en ideeën! En natuurlijk voor haar bijdrage aan onze outfitposts!

We zijn trots dat Dinie een bijdrage wil leveren aan Catching the Glow! Dinie is bekend geworden als conceptueel sieraden ontwerper; een aantal van haar eerdere werken worden op dit moment tentoongesteld in het Stedelijk Museum in Amsterdam in het sieradenkabinet op de afdeling toegepaste kunst. Nieuwsgierig, klik hier! Nu staat Dinie te boek als allround designer en maakt ze onder andere haar eigen conceptuele tijdschrift OiaaiO magazine . Haar manier van denken is een enorme inspiratiebron voor ons. Het is fantastisch om met iemand te praten en te werken die zo open en ‘eigen’ tegen dingen aankijkt. Dit filmpje laat heel mooi zien hoe Dinie denkt en werkt. Dinie legt uit hoe haar tentoonstelling ‘Een opmerkelijke vergelijking’ in het Stedelijk Museum ’s Hertogenbosch tot stand is gekomen.

Dank je wel Marieke Eyskoot dat je ons bij MINT verwelkomd hebt! We vonden het enorm inspirerend en hebben fantastische mensen (en merken!) ontmoet – we komen graag nog eens terug! En dank dat je tijd hebt gemaakt in je overvolle agenda voor een interview met ons, we voelen ons vereerd.

En heel veel dank aan Sanne Samuels die onze outfitposts fotografeert met eindeloos enthousiasme en geduld!

Anne-Floor Schölvinck danken we heel hartelijk voor het helpen met vertalen, dat heeft ons nu al veel werk bespaard! En natuurlijk ook voor je enthousiasme voor ons initiatief.

Verder willen we iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om op wat voor manier dan ook mee te werken aan Catching the Glow. De mensen met wie we mochten praten over hun winkel of bedrijf; de mensen achter de merken die ons van materiaal hebben voorzien en van wie we stuk voor stuk een persoonlijke en enthousiaste reactie kregen; de mensen die de tijd hebben genomen voor een interview, soms zelfs nog voordat Catching the Glow online was; dank voor jullie vertrouwen en jullie enthousiasme!